Jongeren


Innerlijke veerkracht trainen 

Verbinding maken met je kern

Lichaamsbewustzijn vergroten

Zichzelf durven zijn

Een innerlijke rust creërenWil je ontdekken wie je bent, wat je kan, meer zelfvertrouwen of een beter slaappatroon ontwikkelen ?

Voel je je angstig, onbelangrijk en onzeker ?

Heb je te weinig levenslust of ben je steeds op zoek naar kicks?

  Jongeren


Veilig, grensverleggend en laagdrempelig .


Ook voor jongeren die niet graag bewegen of creatief bezig zijn is dit aan te raden !

Via groepsactiviteiten & atelier train je de zelfbeheersing, sociale en mentale vaardigheden en leer je angsten herkennen.

We pakken bepaalde thema's aan.

In echtheid aanwezig zijn en verbinding maken.

Via individuele therapie gaan we diepgaander werken op specifieke problemen.

We maken blokkades los via lichaamswerk om een algemeen welzijn te bekomen.


Teveel spanning, trauma of verdriet zet zich vast in het lichaam. Het zorgt voor gespannen spieren, pijn, negatieve gedachten, slaap- en concentratiestoornissen. Het kan ertoe leiden dat je jezelf of anderen verwaarloost en/of pijn doet.  Bepaalde thema's hunnen hardnekkig ons leven beïnvloeden.

Je  kan de negatieve invloed verminderen op je dagelijks leven, emoties en sociale interacties.  Door bewust te bewegen en te werken aan jezelf zet je niet alleen het lichaam in actie, maar ook gevoelens en gedachten, wat een positief effect heeft op het systeem. Terugkerende patronen worden beter herkend of doorbroken. Het geeft je de kans zich te uiten via het lichaam en vorm te geven aan bepaalde emoties of gedachten die je niet kunt uitspreken of waar je je zelf niet bewust van bent.  Jongeren denken vaak dat ze de enige zijn met een bepaald probleem of durven het niet delen. Dat is helemaal niet zo. We werken heel geleidelijk en stapsgewijs. Zet de eerst stap!  We bepalen samen de  methode die goed voelt voor jou.  Dit kan variëren tussen creatieve (bewegings)opdrachten, relaxatie, massage of traumaverwerking. Het zorgt voor een evenwicht tussen de gedachten en lichaam en emoties.

We gaan aan de slag met thema's als verslaving, eenzaamheid, liefde, verlangen, trauma, zingeving,...

Neem vrijblijvend contact op voor meer info of maak een afspraak

Algemene voorwaarden Touche la Vie

© 2019 Touche la Vie. All Rights Reserved