Volwassenen


Train je innerlijke veerkracht 

Maak verbinding met je kern

Vergroot je lichaamsbewustzijn 

Creëer een innerlijke rustWil je vlotter keuzes maken, meer zelfvertrouwen of een beter slaappatroon ontwikkelen ?

Heb je angsten, stress, blijf je piekeren of voel je je lichamelijk een wrak?

Heb je te weinig levenslust of ben je steeds op zoek naar kicks?

  Volwassenen


Veilig, grensverleggend en laagdrempelig .


Ook voor mensen die niet graag bewegen of creatief bezig zijn is dit aan te raden !


Via individuele training gaan we zacht en diepgaand werken op specifieke problemen.

We maken blokkades los via lichaamswerk om terug kwalitatief in het leven te staan met innerlijke kracht en beter te functioneren .We kijken welke invloed onverwerkte gebeurtenissen op je dagelijks functioneren hebben, alsook trauma of jeugdproblemen die blijven doorleven.

We kunnen het verleden in beweging zetten of de invloed ervan verkleinen – het werkt verdiepend, zonder onnodig te graven.

Teveel spanning, trauma of verdriet zet zich vast in het lichaam. Het zorgt voor gespannen spieren, pijn, negatieve gedachten, slaap- en concentratiestoornissen. Het kan ertoe leiden dat je jezelf of anderen verwaarloost en/of pijn doet.  Bepaalde thema's hunnen hardnekkig ons leven beïnvloeden.

Je  kan de negatieve invloed verminderen op je dagelijks leven, emoties en sociale interacties.  Door bewust te bewegen en te werken aan jezelf zet je niet alleen het lichaam in actie, maar ook gevoelens en gedachten, wat een positief effect heeft op het systeem. Terugkerende patronen worden beter herkend of doorbroken. Het geeft je de kans zich te uiten via het lichaam en vorm te geven aan bepaalde emoties of gedachten die je niet kunt uitspreken of waar je je zelf niet bewust van bent.  Jongeren denken vaak dat ze de enige zijn met een bepaald probleem of durven het niet delen. Dat is helemaal niet zo. We werken heel geleidelijk en stapsgewijs. Zet de eerst stap!  We bepalen samen de  methode die goed voelt voor jou.  Dit kan variëren tussen creatieve (bewegings)opdrachten, relaxatie, massage of traumaverwerking. Het zorgt voor een evenwicht tussen de gedachten en lichaam en emoties.

Via groepsactiviteiten & atelier train je de zelfbeheersing, sociale en mentale vaardigheden en leer je angsten herkennen.

In echtheid aanwezig zijn en verbinding maken.

Kijk op agenda of volg de facebookpagina


Thema's als verslaving, eenzaamheid, liefde, verlangen en zingeving,,... komen aan bod.

Algemene voorwaarden Touche la Vie

© 2019 Touche la Vie. All Rights Reserved